Kognetive Psykologer Psynaps

Kognetive Psykologer Psynaps

Psynaps er en psykologisk praksis, som er åbnet i Skovsøgade 3a 1., Slagelse i 2011 af cand. Psych. Aut. Maria Hancock.

Vi arbejder kognitivt inden for såvel det kliniske som det erhvervspsykologiske område, og stræber altid efter at give såvel private som virksomhedskunder den bedste oplevelse af faglig kvalitet, et højt serviceniveau og etisk velovervejede løsninger og ydelser.

Vi arbejder med den kognitive adfærdsterapeutiske metode og øvrige anerkendte redskaber, idet vi går ind for evidensbaserede metoder. Det vil sige metoder, som er udviklet og testet via videnskabelige undersøgelser.

Klinikkens navn “Psynaps” er en omskrivning af ordet “synapse”. Synapser er det sted mellem to hjerneceller, hvor der sker en udveksling af information og dermed kommunikation. Navnet hentyder til, at den kommunikation der sker mellem mennesker hvad enten vi arbejder terapeutisk eller i organisationssammenhæng er det redskab, som får ting til at ske og forandre sig. Vores filosofi er, at klienten eller organisationen selv er eksperter på deres liv eller funktion, mens vi byder ind som eksperter på en metode. Ved at lytte til hinanden kan man opnå arbejde i den retning, som klienten eller organisationen ønsker.

Du kan få mere information på http://www.psynaps.dk

Skovsøgade 3A 1. sal
4200 Slagelse

Medlem af SAKT og DP